Saker jag borde göra

Det är verkligen helt magiskt på riktigt fint väder, böcker och globala torget på Bokmässan. Helgen har även använts till reflektion och det har minst sagt varit helt i sin ordning. I lördags hade vi en nymåne i vågen och den har öppnat upp för nya insikter. Vad du upplever är helt upp till dig.

För er som inte upplever att månen påverkar våra liv är det givetvis helt okej det med. De senaste åren har jag alltid önskat mig det jag vill ska inträffa i mitt liv vid varje nymåne, eftersom det är symbolen för en ny start. Även om jag inte sett allt i det yttre, vet jag att det startats processer, som gör att jag kommer färdas i rätt riktning. Den senaste tiden har dock önskningarna inte handlat om skeenden i det yttre utan i det inre. Vid nymånen nu fick jag ännu mer övertygelse om att jag är på rätt väg, men att vägen dit tagit betydligt längre tid.

Jag är nu inne i en tid av läkande och helande, vilket även gör sig påmint i det yttre. Situationer som uppstod för flera år sedan, som satt sina spår kommer upp till ytan och jag låter dem komma. Släpper sedan taget och låter det gå. Dessutom är det alltid så att personer från den tiden det gäller ofta dyker upp. I detta sammanhanget var det trevligt och jag fick verkligen möjlighet att inse en än gång att jag gjort extremt mycket. Att jag klarat det bra. Inte minst prestationsmässigt de senaste 10 åren.

Jag kunde faktiskt därför för första gången vara riktigt stolt över mig själv och allt jag tagit chansen att göra. Över 500 hp är faktiskt en prestation varav många på avancerad nivå. Det är dock inget livsviktigt och säger inte mycket om den jag är, men däremot berättar poängen berättelsen om någon som älskar utveckling samt kunskap. Det är berättelsen om den personen som gärna avstår annat för att göra det den älskar, nämligen studera för sin egen skull.

Det stannar givetvis inte här och snart tänker jag att nya projekt står för dörren. Men först ska jag vila och landa i mitt nya jag, som följer hjärtats väg och ingen annans.

Jag kommer därför utnyttja vågens energier som handlar om balans i det inre och även i det yttre. Vi skapar själva det liv vi vill leva och det är aldrig försent. Det finns bara ett nu och funder inte över vad du borde göra utan snarare över vad du vill göra. Se sedan till att påbörja resan mot just ditt mål och upplev den glädje du skapar inom dig.

Önskar dig en fantastisk vecka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s