Veckorna försvinner

Tiden går och snart har ännu en vecka passerat i ilfart. Det är mycket på gång och det ska bli spännande att se vad det leder till. Arbetet tar mycket tid och givetvis energi, det viktiga är att återigen bibehålla balansen. I skrivande stund har Pluto börjat ta små kliv framåt igen efter en väldigt lång retrograd.

Pluto har verkligen rört om i grytan och i natt märkte jag inte minst mina drömmar hur den återigen skulle passera över samma punkt igen. Jag har sagt det tidigare, men senaste åren har varit minst sagt processfyllda och det har inte på något sätt fungerat att skynda på något.

Det har jag själv märkt, men även bland andra jag möter och samtalar med. Nu är det alltså dags igen att blicka framåt mot nya sidor och vända blad. Se, allt som en oerhört lärorik process. Den jag var tidigare är inte längre jag och därför måste justeringar göras.

Just, nu njuter jag av ett väldoftande doftljus och att få slappna av under den där filten i soffan. Faktum är att jag för första gången på flera år valde att knäppa på TV.n för att se ett program.

Höstlunken infinner sig även i år, men skillnaden är att jag tillåter mig njuta av lugnet och tystnaden. Först ska jag vila ett tag, för att senare fatta nya beslut gällande min egen utveckling. Målen kvarstår och finns där borta i horisonten, men jagandet efter det lönar sig inte. Jag har lärt mig att allt kommer till dig när det ska, därför finns ingen anledning att stressa.

Så, än så länge kommer jag njuta av mitt soffläge och skenet från det vackra väldoftande ljuset. Den där räkmackan kommer nog aldrig, men för att ta nya friska tag är det alltid bra att vila innan det är dags för nästa steg.

Önskar dig kära läsare en fortsatt fin dag;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s