Sorry

Ledsen för radiotystnaden, har haft fullt upp med annat skrivande samt arbete. Kände ni av fullmånen i helgen? Det gjorde sannerligen jag och det var mycket som hände. Blockeringar och frigörelse i både knopp och själ.

Har ni tänkt på att det är vi själva som lyckas blockera våra egna framsteg många gånger. Gamla mönster och invanda beteende. Att bilden vi reflekterar ut ofta är ett invant mönster som sker utan att vi tänker på det. Har ni någon gång tänkt på att vissa situationer ofta uppstår till den dag vi lyckas bemästra dem.

Senaste 1,5 året har jag arbetat väldigt mycket med just detta och vet ni vad det börjar ge effekt. I mitt fall har det handlat om att stå emot människors projiceringar och inte låta dem bli mina, att faktiskt kunna glädjas när det går precis min riktning utan att be om ursäkt. Av den enkla anledning att jag förtjänar det allra bästa för mig! Precis som du!

Idag jublade jag av egen personlig glädje. Jag har kämpat in i kaklet och när situationen var som den var i våras tvingades jag backa. För att senare ta fart igen och vet ni vad? det gick. Det kostade tårar, arbetsinsats och ihåligt stirrande ögon mötte min spegelbild. Familjen suckade, men lät mig vara i min bubbla. Arbetskamraterna gav mig den tid jag behövde för att slutföra mitt projekt. Men vet ni vad trots kräftgång , gick det och jag är så stolt över mig själv. Nu är det ett antal steg kvar, men att lyckas nå så här långt med tanke på hur oddsen var. Är en stor bedrift👊 Tacksam🙏

Det är jag också oerhört glad över att få skriva och vet ni vad radiotystnaden är över. Jag är tillbaka i cyberspace redo att möta nya utmaningar.

Så, tack kära läsare för att ni finns🙏

Nya uppdateringar kommer🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s