Fjärilar i magen

Ja, då står en ny vecka inför dörren och vi inledde denna måndag med nymåne. I inte mindre än Skorpinionens tecken. Kanske dyker hemligheter upp som behöver komma upp till ytan. Den som lever får se, men det mest anmärkningsvärda var att vi dessutom hade Uranus i opposition. Det innebär att stora skiften är på gång.

Hur det påverkar var och en av oss återstår att se. Uranus står för förändring, vilket vi kommer se mycket av de kommande åren. Själv har jag en spännande uppgift framför mig och det ska bli spännande att se vad som blir utfallet av det. Dags att slutföra det som inte kunde bli av i våras.

I veckan vänder vår kosmiska budbärare retrograd och saker som inte blev av kan bli aktuella igen. Det är alltså minst sagt spännande tider vi lever i, men det öppnar upp för ännu en möjlighet att förändra det som kanske inte blev av i April. Jag hoppas innerligt på det🙏✨

Turligt nog är jag ledig och kan ägna tid åt mig själv och det jag brinner för. Dagen inleddes med skrivande och sedan en promenad längs med vattnet. Återhämtning och utveckling på samma gång.

Hoppas ni alla har en fin måndag, på återhörande;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s