Konsten att kunna navigera

Har ni tänkt på att livet är som en inslagen väg på GPS. Att vi har föreställningar om hur resan längs den där vägen ska se ut. Dock kommer det alltid ske olika typer av väg-om-ledningar för att navigera rätt till det slutliga målet. Väg-om-ledningar som i slutändan är viktiga och kommer ha avgörande betydelse för vårt lärandet.

Jag menar hur många har inte hört klyschan, det är inte målet som är det viktiga utan resan dit. Jag håller inte riktigt med för målet är precis lika viktigt, för det är målet och bilden när du når det som är av betydelse, för att navigera fram genom alla väg-om-ledningar.

Imorgon går vår kosmiska budbärare retrograd och jag fattade ett beslut, men av hänsyn till det och för att vänta in rätt läge. Kommer jag låta det mogna under retrograden av den enkla anledning att min intuition säger att det är av betydelse.

Jag vet inte hur många av er som litar på intuitionen, men jag gör det allt mer. Den är viktig och den säger mer än tusen ord. Följer man inte den kommer den göra obehagliga avtryck i den fysiska kroppen och har vi inte lyssnat på den tillräcklig. Riskerar den att slutligen få nog och då kastas vi ofta tillbaka, utan att kunna påverka det som sker.

Intuitionen sägs vara vår själs spegel och den är välförankrad i den livsresa vi ska göra här på jorden. Dock har vi fostrats i att lyssna på det så kallade förnuftet som styrs av hjärnan och samhällets rådande normer. Sedan går vi här och funderar över varför människor mår så dåligt. Svaret är egentligen väldigt enkelt. Allt börjar med dig och följer inte du din intuition och sätter gränser, kommer du må dåligt i ditt inre vilket sjukhälsotalen speglar.

Så, ett råd är idag när vi har oerhört vackra fina transiter mellan Mars och Venus att lyssna inåt. Följ din intuition och se vad den säger. Skriv ner det som dyker upp och ta stegen som krävs för ditt sanna väsen i början av December, om det inte dyker upp gamla olösta saker för då är läget att agera och hela det redan nu och framåt.

Det sägs att vi helar våra egna sår genom att gå in oss själva och först då kan vi sedan nå utåt och hela det omkring oss, något som behövs i denna allt mer polariserade värld. Allt börjar alltså med dig.

Önskar er en gynnsam och vacker dag🙏✨

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s