När fruktskålen förvandlas till godisskål

Där sitter jag tillbaka lutad i soffan och min svarta pälsiga följeslagare snarkar gott bredvid. Helt inne i min deckare som jag slukar sida efter sida. Plötsligt flyger den tidigare trötta vovven upp och börjar skälla hysteriskt. Det knackar nämligen bryskt på dörren.

Jag hasar mig nerför trappan medan tudor hunden skäller. Jag öppnar dörren och slås samtidigt av att det kan vara typ Halloween idag. Mycket riktigt, jag kastar mig upp för trappan bara för att inse att det inte finns en tillstymmelse av godis, förutom en halv kexchoklad, vilket inte känns så där okej att ge bort. Hittar turligt nog en ihop knycklad sedel i plånkan och ger de små monstren den.

Andfådd sätter jag mig i soffan igen för att läsa. Då knackar det på dörren igen och en ny genomsökning av lådorna påbörjas. Turligt nog hittar jag en chokladkaka. När sonen en stund senare undrar om jag kan hämta vid stationen, kastar jag mig in i bilen. När han sätter sig i bilen förklarar jag att vi måste svänga förbi Ica och köpa godis.

Han håller med och vi köper godis, får också tydliga instruktioner,vilken typ av godis som barn idag gillar. Tacksam för hjälpen att bära högen av påsar, inser jag att hans instruktion typ påminde om när jag myndigt förklarade för min pappa att marmeladkulor inte är på modet. För en så där 20 – 25 år sedan🙈😂

Sagt och gjort kunde jag efter shoppingrundan andas ut en liten stund. Inser att jag inte riktigt hänger med nuförtiden. Men är ändå tacksam över att tiden när det skulle köpas Halloween dräkter är över, så vad är det mot lite godis inköp. Sockerstinna barn är väl ändå i slutändan glada barn.

Glad Halloween, för det väl typ alla att det är😉👻☠️🎃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s