Jag skrattar högt

Ja, det är otroligt men Merkurius retrograden har redan trots att den är i sin linda bjudit på tillbaka blickar. En väldigt positiv sådan måste jag säga, men jag skrattade högt när en gammal händelse aktiverades igen.

Det slår nästan aldrig fel och till viss del välkomnar jag denna retrograd, eftersom det finns några lösa pusselbitar som behöver ses över igen. Någon frågade mig om vad som kan ske och teknik strul, förseningar och möjlighet att räta ut tidigare frågetecken är något som det kan föra med sig.

Merkurius är vår kosmiska budbärare och det gör att kommunikationen kan behöva tänkas igenom lite extra. Dock ska man aldrig avstå från saker utan det som behöver genomföras ska givetvis göra det. Lyssna till intuitionen, den vet ofta vad som ska göras.

Faktum är att hela denna dagen upplevts som lugn och inåtvänd, vilket även speglar det som sker på den astrologiska fronten. Så, passa på att smida planer, ta hand om dig själv och låt allt ta längre tid.

Den här perioden ska verkligen ses som en möjlighet att utveckla tidigare startade projekt samt att vila. När retrograden sedan är över har vi således hunnit tänka igenom vissa aspekter och vi kan börja agera igen. Vissa astrologer kommer med negativa budskap under retrograden, men det finns ingen anledning. Är vi positiva och har tillit till att allt blir som det ska, kommer det spegla det som reflekteras tillbaka till oss.

Vi kan alla påverka oavsett och har vi ett positivt förhållningssätt kommer det även ge betydligt mer glädje. Så jag hoppas att detta inlägg bidrog med en djupare förståelse för retrogradens betydelse, men att vi väljer själva hur vi vill betrakta det som sker.

Önskar dig en gynnsam och fin vecka.

På återhörande:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s