Rubriker

Kan ni förstå att det är fem veckor till jul. Det gör sannerligen inte jag och det känns både lite konstigt och skönt på samma gång.

Tänk att jag för första gången på 10 år ska kunna gå på julledighet utan att ha en tenta eller inlämning som hänger över mig. Känns riktigt lyxigt och inte minst välförtjänt. Oss emellan har jag sökt in på någon enstaka kurs till våren, men vi får helt enkelt se vad som sker (alla i min närhet är dock inte informerade😉).

Vi har ljuvligt vackra transiter och portalöppningar på stjärnhimlen. Sådana som snarare berättar att nya ljusa tider är i antågande. Att det är vi själva som bestämmer, vilken typ av framtid vi vill ha. Ett av de valen är helt enkelt att inte låta negativa och trista rubriker träffa dig. Att låta dem vara och inte vara de som berättar hur världen egentligen är.

Jag tänker givetvis på rubrikerna från Malmö och hur både media samt politiker låter krigsrubrikerna bli en så kallad sanning. Ingen tjänar på dessa rubriker och ingen tjänar på denna misstro. Snarare tjänar vi på att ta det lite lugnare och tänka efter en extra gång för att inte trampa i klaveret och spä på det negativa.

Önskar dig en fin dag🙂✨

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s