Nygamla möten

Idag avslutar jag på riktigt mina internationella studier, med att även avsluta på platsen där allt började. Eller nästan för att vara riktigt ärlig dock med inslag från där fröet en gång såddes. Jag har idag blivit skjutsad till Stockholm ( ibland ger livet som ständig fotbollsänka viss utdelning😉😆)

Ja, ni som känner mig vet redan där att staden vid vattnet betyder mycket. Jag har befunnit mig på Palmedagarna och fått lyssna på många intressanta föreläsningar och dessutom mött gamla härliga energi sprudlande människor. Ja, ni vet sådana där som ger energi och skapar inspiration.

Att lyssna till Schori och hans viktiga, kunniga och inte minst energiska ord. Att det är hög tid att börja debattera kärnvapen och att det är en skam att frågan nästan ebbat ut. Att det är av vikt att varje folkvald politiker står upp för dessa frågor oavsett vad partiledningar än må tycka. Är det vår sak att stå upp för den framtid vi vill att barn och barnbarn ska växa upp i. Att det inte enbart räcker att diskutera klimat, eftersom kärnvapen är ett mycket värre och drastiskt hot mot klimatet och mänskligheten

Därav går klimat och kärnvapen hand i hand. Båda frågorna måste anses som livsnödvändiga i en omvärld där acceptans, tillit och fred tycks vara allt längre bort. Trots att kärnvapnen är mindre i omfattning kan en tillämpning av dem skada stora delar av vår jord snabbt och lätt.

Jag älskar från djupet av mitt hjärta sakkunnig viktig information som gör gällande att det ena inte kan utesluta det andra. Människor som på riktigt brinner för viktiga frågor på riktigt inte för att det ska se bra ut för imagen. Att jag dessutom samtalat om infiltration, EU, Balkan, politik, FN, Mänskliga rättigheter, sexuellt våld i konflikter etcetera är bara åter ytterligare anledningar att jag med lätta steg kommer spatsera fram. #Jag älskar på riktigt djupa och viktiga frågor, som berör själen❤️ Frågor som beskriver att vi alla måste göra något för att sprida mer ljus och kärlek och att allt återigen börjar hos oss själva.

Önskar er alla en super lördag;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s