Jag har förändrats

Ännu en vecka har passerat och några av er har undrat vart jag tagit vägen. Jag har helt enkelt ägnat tid åt att investera i mig själv. Och även om skrivandet är en del av mig, har inte den rätta inspirationen infunnit sig och vissa saker har behövt landa.

Det är med stor tillförsikt jag blickar framåt. Det har skett stora processer inom mig och jag har i år släppt invanda mönster. Jag har läkt och helat de mönster som skapat sår och jag har lämnat sådant som inte längre passar mig. Det krävs styrka och mod för att stå upp för sig själv.

Den personen som nu blickar tillbaka i spegeln börjar bli allt mer lik den sanna grund essensen jag hade med mig. Fri och full med glädje. En person som vågar säga nej och göra det även om det känns obekvämt samt riskerar att såra någon.

Jag har valt detta liv för att jag vill vända det mörka och negativa till det positiva. Det går inte göra utan att våga möta sig själv. Jag har verkligen gjort det och det har varit av stor betydelse. Inte enkelt och alltid så trevligt för att vara ärlig. Nu återstår några saker att förändra, mest för att jag vill göra det som känns bäst för mig. Det är alltså dags att kapa det sista bandet och inse att allt kan förändras. Inget måste vara hugget i sten.

Det är på något sätt det som är så intressant med vår resa här på jorden att den är i ständig förändring. Så, ett tips till dig som vill förändra ditt liv till något bättre. Ta hand om dig, meditera och dröm. En dag kommer du ha möjlighet att manifestera allt det du drömt om och kom ihåg det är din sanning som är den rätta. Ingen annans bara din.

Önskar dig en inspirerande och gynnsam dag;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s