Summering

Då var det dags för ännu en summering av det gågna året, som bjudit på oväntade och utmanade händelser. Lite svårt att ta in allt egentligen, men det allra viktigaste är att jag funnit en ny väg att vandra på.

Erfarenheter och tuffa förändringar både i det yttre och inte minst det inre. Jag lyckades dock med det jag höll fast vid även när det var svårt. Nya och gamla medmänniskor har gjort entre och bidragit med mycket glädje och klokhet.

Jag har verkligen inte varit ensam, även om jag periodvis behövt ensamhet för att deala med allt. Jag har lärt mig tilltro och tillit till att allt blir som det ska. Att jag inte kunde göra annat än att acceptera det faktum jag stod inför när kropp och själ skrek att det får vara nog. Det fanns inget att göra och strömmen av känslor fick helt enkelt utlopp, och allt jag svalt för att vara andra till lags kom åter upp tillytan.

En ny skepnad av mitt sanna jag växte sakta fram under året och jag är inte densamma idag. Jag har slutat bry mig om vad andra tycker. Jag gör alltid mitt bästa och många gånger dessutom väldigt bra. Det räcker , men det definierar inte mitt värde som människa. Jag var tvungen att slå i väggen hårt för att börja lyssna. Inte för att signalerna inte kommit tidigare utan för att jag var fast i prestations ekorre hjulet.

Sakta dag för dag påbörjades resan framåt mot allt det nya och vet du vad det sägs att just 2020 ska bjuda på härliga och oväntade överraskningar. Äntligen är det kanske dags för att kliva upp och ta de stegen i den riktning jag så länge har önskat.

Det som jag lärt mig är att allt är möjligt och därmed ser jag fram emot en ny väg och riktning i mitt liv. Tillit och förändring är viktiga hörnstenar i vårt mänskliga liv. Jag lovar därför att ta hand om mig själv, sätta mig i främsta rummet och prioritera det jag brinner för. Så 2020 är året då det är dags att skapa en ny härlig riktning och det sägs att även de astrologiska aspekterna säger samma sak.

Vad vill du uppfylla 2020, som en vacker och betydelsefull gåva till dig själv?

Med önskan om en härlig vecka;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s