En God Jul önskar jag er

Det är dags för årets viktigaste högtid. Att få kura ihop sig i soffan och hänga med nära och en del riktigt kära. För visst är det så att kanske inte alla nära är så kära, men det spelar liksom ingen roll så här vid jultid. Utan nu är tiden inne för att glädjas och trivas i den samvaro vi befinner oss i. Att göra det bästa av allt och njuta av de runt omkring som ger den kärlek och energi vi alla behöver.

Utifrån planeternas positioner utlovas en jul med magiska inslag, positivitet kärlek och värme. Jag tror att vi är i stort behov av det efter det senaste årens prövningar. Nu är tid och läka det som varit, för att om några veckor gå in i en helt ny verklighet.

Själv har jag gett mig själv en gåva/utmaning så här i jultid. Det är att yoga varje dag utom vid förmörkelsen vid annan dagen. För att dels stärka min kropp, men även investera de effekter och positiva förändringar de medför. Dessutom kräver min svarta följeslagare dagliga entimmes promenader, vilket endast är positivt eftersom naturen ger energi. Motion och hälsa är min stora prioritering.

Tillsammans med andra personer deltar jag numera i meditationer från olika delar av världen vid förmörkelser och fullmånar. För mig har det blivit ett bra sätt att dels meditera, men även stämma av mina intentioner, för att på så sätt se över om det krävs justeringar.

Detta året stänger jag flera dörrar och det är med en stor tacksamhet och inte minst befrielse. Att släppa taget om det som inte gagnar ger mer energi och tacksamhet än vi kan ana. Resan dit är inte alltid enkel, men jag har insett allt mer att allt har sin tid och nu så här i juletid är jag tacksam för alla mina upplevelser. Fortsättningsvis är jag lika tacksam för alla insikter som kommit och ska njuta av min julefrid.

Jag tackar er som valt att följa mig på bloggen och de positiva reaktionerna som nått mig. Inte minst är jag tacksam för de som upplevt att min berättelse om mitt år och resa även hjälpt er. Allt är individuellt och det finns inte ett sätt utan det viktigaste är just att hitta det som passar dig.

Så, en riktig God Jul till er alla och jag hoppas innerligt att ni känner av de vackra vibrationer vår stjärnhimmel kommer sända ut;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s