Ett lagom bloggigt inlĂ€gg helt i tiden😉

2020 Àr hÀr och egentligen kÀnns det inte som sÄ stor skillnad. Förutom att nyÄrsdagen alltid har lite av en dagen efter kÀnsla. Inte förrÀn jag lÀste insÄg jag att det har passerat 10 Är sedan 2010 och turligt nog ger FB lite tillbaka blickar.

Dessa 10 Är har varit extremt hÀndelserika och jag har fÄtt möjlighet att verkligen utveckla mig sjÀlv. Vi avslutade faktiskt 2010 med en fantastisk resa till Vietnam. Ni vet en sÄdan dÀr resa man inte minst i efterhand Àr glad att man gjorde, eftersom tiden dÄ barnen var i perfekt Älder var ytterst gynnsam.

2011 i Andorra kom antagningsbeskedet och jag pĂ„började universitetsstudier pĂ„ allvar. Jag minns hur vi satt samlade i Folkan och fick höra att frĂ„n och med nu skulle inget bli sig likt. Det var sant. Och skriva akademiskt skulle vi bara glömma att vi kunde. Nu i efterhand Ă€r det ganska roligt att tĂ€nka tillbaka och inse att vi lĂ€rde oss mycket pĂ„ denna resa. Tack💕

2014 beslutade jag mig för att Ă„tervĂ€nda till det Socialdemokratiska partiet. Mycket vatten har runnit under broarna och jag har nu valt att lĂ€mna partiet, trots det Ă€r jag stödmedlem till rörelsens sidoorganisationer. Det blev inte alls som jag tĂ€nkt, men det blev helt sĂ€kert, som det skulle✹🙂

Under Ären har jag Äterförenats med gamla och Àven nya kollegor, mina vyer har minst sagt förÀndrats. Jag har haft förmÄnen att befinna mig ofta i Stockholm, som Àr en stad som ligger mig varmt om hjÀrtat.

Jag har lÀrt mig den dyrbara lÀxan att ta hand om mig sjÀlv och utvecklat bÄde astrologiska, mediala aspekter. och vunnit viktiga insikter om meditationens och yogans kraft.

Det har varit mÄnga ups and downs inte minst hÀlsomÀssigt. Det har ocksÄ resulterat i olika typer av utrensningar och nu Àr jag hÀr redo att gÄ vidare.

2018/2019 TvÄ examen senare Àr jag nu klar med mina studier och funderar pÄ var mitt nÀsta fokus ska vara under 2020. NÄgot jag lÀrt mig Àr att allt kommer nÀr det ska.

SĂ„ frĂ„n djupet av mitt hjĂ€rta Ă€r jag tacksam för allt det som min resa 2010-2020 givit mig. Alla möten, alla farvĂ€l och inte minst erfarenheter som alltid kommer vara betydelsefulla. Tack ocksĂ„ till er alla mĂ€nniskor jag mött🙏✹

Tack för detta Ärtionde och vÀlkommen allt det nya;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s