Sparvuggla och en spännande vecka

Ja, nu är den här veckan som astrologer diskuterat och analyserat i åratal. Sist Saturnus och Pluto möttes på dessa punkter var 1517 då Martin Luther spikade upp sina teser, vilket resulterade i en omfattande förändring som bröt den Katolska kyrkans makt likväl som vetenskap och astrologisk kunskap åter kom tillbaka. Banade väg för en ny typ av maktordning.

Jag blev dessvärre inte förvånad över USA:s tilltag mot Irak, vilket ska bli intressant att följa. Vi som följer utrikespolitik och har fördjupat kunskaper inom just konflikthanteringen är väl sällan nöjd med detta lands förmåga att lägga sin näsa i blöt. I mångt och mycket enbart för att gynna sina egna intressen, vilket därav har skapat mer spänningar i världen än vi kan ana. Nej, i den nya tiden borde förmodligen även utrikespolitik följa hjärtat mer än hjärnan för att på så vis skapa en bättre och harmonisk jord.

Vad som sker återstår att se men vi kan vara övertygade om att förändring kommer ske både på den kollektiva nivån liksom den enskilda. Dagen till ära flög en Sparvuggla fram till mig under min promenad. Den satt där så stilla och blickade ut från sin lilla gren, väldigt vacker och söt.

Jag var tvungen att se efter vad den brukar förmedla och den ville enligt Solöga förmedla följande nämligen: att vi har kraften att göra de livsförändringar vi vill, men vi behöver inte jaga dem. Det viktiga i hela budskapet var alltså att njuta och vila.

Ja, det kändes som det var passande med tanke på att både kropp och själ nu gör kraftiga och viktiga utrensningar. Dessutom börjar jag känna av den stundande förmörkelsen och det känns på djupet att Saturnus och Pluto är minst sagt aktiva i dessa skeenden. Detta påverkar både sinnesstämning och sömnen, men det blir alltså än viktigare att ta hand om sig själv.

För er som är intresserade av vilket hus i ert personliga horoskop som kommer att påverkas rekommenderar jag att gå in på http://www.astro.com. Det kan vara kul för att se just hur du eventuellt kan utnyttja dina energier på bästa möjliga sätt.

Ta, hand om dig;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s