Sömnlöshet

Idag 20:21 blev månen full på 20 graden i kräftan. Imorgon vänder Uranus framåt igen, efter ett halvårs retrograd. Det är minst sagt spännande och den här veckan har bjudit på en sömnlöshet av sällan skådat slag, vilket inte minst berott på den tilltagande månen. Jag har även noterat att fler upplevt den betydligt mer än vanligt helt i tidens anda.

Kanske inte helt okej med tanke på att arbetsåret har inletts och det är minst sagt mycket som behöver utföras. Det enda jag kunnat påverka egentligen har varit mitt eget förhållningssätt trots bristande sömn och tårar som bränt bakom ögonlocken.

Det egna förhållningssättet är något vi alla kan påverka och det har faktiskt varit precis som det budskap min vackra Sparvuggla kom med, nämligen att njuta och ta det lugnt. Inte direkt min paradgren, men det har således varit ytterligare en utmaning denna vecka och något jag prioriterat.

Så, på det stora hela mitt i detta epicentrum av känslor, sömnlöshet och en stor arbetsbörda blev Sparvugglans budskap avgörande. Fortsättningsvis mitt i alltihopa blev jag djupt medveten och tacksam över alla de underbart fina människor som finns runtomkring. Så, med djup tacksamhet för dessa värdefulla önskar jag dock en god natts sömn.

Jag önskar er alla en härlig fullmåne och att den kommer med nya spännande vändningar, som är gynnsamma just för dig;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s