Time for change

Japp, då har fullmånen bedarrat trots att den fortfarande kan komma med plötsliga besked. Sömnen har dock varit betydligt bättre och nu har dessutom käre Uranus begett sig på resa framåt i Oxens tecken.

I går hade jag ett samtal med en kär vän och vi blickade för skojs skull tillbaka på Uranus passager samt Plutos och Stenbockens placeringar i Stenbocken. Riktigt intressant faktiskt, eftersom just dessa placeringar satte tonen för just de senaste 10 åren. Så, att det ligger förändringar i luften är något som är säkert i en tid som kan anses vara osäker beroende på definition.

Hur som helst kommer förändringarna när vi har tillräckligt med styrka och kunskap för att hantera dem, även om den första känslan kanske inte säger det. Känslor får finnas och är viktiga men de ska inte styra allt. Tid är dessutom en uppfinning här på jorden och existerar inte någon annan stans och därför sägs det att allt kommer till oss när vi är redo. Alltså finns det ingen anledning att stressa fram😉😬

Jag har inlett detta år med att fokusera på mig själv och mitt välbefinnande. Därmed plockade jag fram mina tidigare PT-pass och lägger nu in en extra växel på träning och kost. Notera att det enbart är för att jag mår väldigt bra med en sådan balans och familjen drog en suck av lättnad, efter årets första löppass. Tydligen blir jag betydligt trevligare när jag tränar🙈😆…

På grund av att jag återhämtat mig under hela hösten från min utmattning, harjag inte kunnat belasta kroppen med för stor fysisk aktivitet, utan den har bestått av dagliga promenader a 45-60 min, yoga och meditation. Är medveten att det kan låta mycket för andra, men till saken hör att jag tidigare tränade 4-5 dagar i veckan: Löpning, styrka och cross fit.

Vidare har jag även ägnat mycket tid till meditationen och den ger verkligen stora effekter på mitt välbefinnande och är något jag rekommenderar.

Hoppas ni alla njuter av helgen;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s