Ett års jubileum

Tänk att jag för ett år sedan satt här och funderade på att starta en blogg och efter ett antal påminnelser blev det slutligen av. Inte något att ångra och jag är förundras över att den ändå har vuxit så mycket som den gjort.

Det är en speciell känsla när ens egna erfarenheter kan trösta och hjälpa andra. När andra kan känna igen sig och berättar att det varit just betydelsefullt, då gläder det mig verkligen. Just i skrivande stund håller jag på att finslipa lite nya idéer, som aldrig blev av och funderar vidare över, vilken väg bloggen ska ta.

I takt med att mitt liv förändrats har också inriktningen på bloggen även förändrats till viss del. Även om hälsa och mänskliga rättigheter fortfarande kommer att vara centrala. Det är också roligt när ni tar kontakt och frågar om saker.

Hur som helst visar dock trafiken på bloggen tydligt att det finns ett engagemang och en nyfikenhet. Jag har under det här året valt att berätta om händelser och personliga upplevelser, som på något sätt varit viktiga. Vad du som läsare väljer att ta till dig är helt upp till dig och ni behöver inte hålla med.

Idag är det jubileum och jag siktar in mig på ett ytterligare år, som bloggare. Vad som sker återstår att se, men häromdagen fick jag en uppmaning att titta tillbaka på det senare årets avgörande händelser. Till en början var det lite segt, men när tankarna stillat sig påbörjades en tillbaka blick. Den var oerhört viktig och insiktsfull och slutligen kom den sista och avgörande biten, som gav mig ledtråden till mitt överpresterande.

Inte alls en speciellt skön känsla, men så oerhört viktig. Och det är just situationer som dessa som lett fram till det år jag just passerat. De sista bitarna ska nu helas och sedan är det dags att ta kliven mot framtiden. Jag är dock så tacksam för alla mina erfarenheter och personer som varit en del av denna resa, även de som mest gjort ont för genom dem fick jag möjlighet att en gång för alla bli medveten om de aspekter som behövdes tas om hand.

Vad framtiden utvisar är än så länge oklart, men ett nytt budskap gällande attraktionslagen vittnade om att det nu är dags på riktigt att styra tankarna mot det jag vill ha och rikta blicken mot en helt ny framtid.

Allt börjar återigen med oss själva och när vi investerar i oss själva genom kost, fysisk aktivitet och meditation öppnas helt nya vägar . Vägar som från början kunde tyckas helt omöjliga visar sig vara just möjliga.

Så, kom ihåg du styr över dina tankar och omsorgen om dig själv. Ta, denna dag till att just ta hand om dig själv och se sakta hur energin växer inom dig och sprider sig i din omgivning likt en vacker Lotusblomma.

Önskar dig en underbar dag;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s