Versace och ekorrar

Ja, då har ännu en vecka bedarrat med ett avslut på den minst sagt utmanande eklips säsongen i och med nymånen i Vattumannen. Vattumannen visionernas och glädjens tecken, som ger oss möjligheter att skapa något helt nytt. Något nytt bör därför vara på ingång, men ge det 6 månader från och med nu att gro.

Idag började jag min söndag med en långfrukost och därefter en löprunda. Ni vet en sådan där löprunda när det flyter och det känns lätt. Det gör det inte alla gånger och det är bra det med, eftersom motståndet ger oss utveckling. Dock tackade jag för flytet idag, eftersom det var ytterst välkommet.

Lördagen tillbringade jag på härligt inspirerande mark, nämligen platsen där jag tillbringade 4 år, Borås högskola. Roligt att vara tillbaka och jag insåg där och då att jag inte alltid njöt av den tiden tillräckligt, trots att den är och var oerhört betydelsefull.

Nu var det dock inte för min skull jag var där, även om en lärare tyckte att jag kunde komma tillbaka igen😊 Utan det var sonen som besökte öppet hus på flaggskeppet, Textilhögskolan. Dessutom passade vi på att besöka Versaces utställning, som gav mycket inspiration och en berättelse om att inget egentligen begränsar oss. Utifrån ett historiskt perspektiv var det också oerhört spännande att se hur Versace inspirerats av barocken och andra epoker.

Rena drömmen om du frågar mig. Idag när jag avslutade min löprunda med nedvarvning kom det tre ekorrar och satte sig nära mig. Jag stod och tittade på dem en stund. Imponerande hur de kan kasta sig mellan träden. När jag kom hem var jag därför tvungen att titta i Solögas bok vad det betydde.

Att det var dags att göra sig va med det gamla och istället öppna upp för det nya. Tacksam för budskapet skickade jag iväg det där mailet med avslut till sist. Dags som sagt att säga farväl till något gammalt för att öppna upp för nya tankegångar och projekt. Dessutom helt i linje med nymånen i Vattumannen inser jag i skrivande stund.

Hoppas du får en härligt vecka och att du sätter de intentioner just du vill:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s