Ledighet

Ja, jag vet inte hur er vecka har varit men min har minst sagt varit spännande. Oväntade inslag och vändningar som heter duga. Känns som det speglar den astrologiska kartan oerhört väl. Med Uranus och både Pluto/Saturnus i närheten av södra noden.

Oceaner av känslor har svept över och även ut från mig. Ilska, gigantisk sorg och även glädje. Inledningen på detta året har inte varit det minsta smärt fri och i samtal med min vägledare påminde hen mig att 2020 skulle bli ännu ett utmanande år, men att jag sagt att jag trodde det skulle bli positivt. Allt handlar återigen hur man väljer att se på det alla inslag som jag beskriver ovan är befriande och förlösande. Förmodligen även en del av de förändringar som pågår. Jag fick dock ny input på hur jag skulle tackla allt som sker. Tacksam för min fina vägledare🙏✨

Det som i mittliv just nu är viktigt att återhämta mig. Balansen är inte tillräckligt bra just nu går jag ofta hem och sover efter en dag på arbetet. Bieffekter av utmattning syns inte utanpå och det kan därför vara svårt för omgivningen att förstå och se hur det egentligen är. Däremot har jag glädjen att ha barn i min omgivning som skänker mycket glädje. De tycks alltid se hur det ligger till och säger det också😂🙏. Sminket kunde alltså inte dölja det ögonen berättade och någon informerade mig om att jag såg väldigt trött ut😆

Det går inte att fortsätta så här i längden och därför sätts även immunförsvaret ur spel, lagom till en veckas ledighet. Att bryta invanda mönster av överprestation är inte alltid så enkelt och även om vi är medvetna tar allt en tid innan samtliga bitar sitter på plats. Jag arbetar för mycket och tömmer mina energidepåer, vilket leder till att jag inte orkar göra det jag brinner för.

Denna sportlovsvecka kommer lägligt och jag ska verkligen ta hand om mig själv. Därmed inleder jag detta lov med att förbereda inför en resa mot havet. Trots feber och halsont vet jag att det är något jag behöver.

För er som vill förlåta och släppa taget om sådant ni inte längre vill ha kvar. Rekommenderar jag meditation både i dag och imorgon, eftersom vi har en extremt kraftfull fullmåne i Lejonet. Lejonet står för hjärtat och det är alltså dags att släppa stagnation, förträngda känslor och öppna upp för det nya och kärleksfulla. Först måste vi dock släppa taget om det vi inte längre vill ha.

En härlig fullmåne önskar jag dig;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s