Hjärtan

Tänk vad intressant att alla hjärtans dag blivit så stort i Sverige. För mig har det dock inte någon större innebörd. Mera än att jag konstaterade att jag för ett år sedan skulle ha ett viktigt möte, som plötsligt ställdes in. Minns att jag satt där i hotell lobbyn och tittade på alla lyckliga par och upplevde en stor ensamhet.

Dock lyckades jag vända den motgången och den blev i slutändan helt optimal. Idag befinner jag mig på hemma plan med en träningsvärk som heter duga. Haft en underbar vecka som investerats i mig själv med både träning och meditation.

I skrivande stund sitter jag i min soffa och blickar ut över en vacker tulpanbucket,som jag köpt själv. Det är precis som jag vill ha det, för då får jag bestämma helt själv hur den ser ut.

Nej, romantik och högtider är inte särskilt viktiga förutom att de ger en påminnelse om att det är viktigt att uppskatta och känna tacksamhet för det vi har. Något som ligger helt i linje med mitt personliga mood idag.

På måndag vänder Merkurius retrograd och jag har redan upplevt effekter av den. Alltid lika roligt att se vad som dyker upp på agendan igen😂. Efter en ganska grå och dyster period kan det dock vara bra att få en period av återhämtning, tillbakablickar så att vi lättare kan se vad som ska ske.

Jag valde i januari att släppa taget om partipolitiken definitivt, vilket öppnade upp för helt nya inspirerande möjligheter och nya politiska infallsvinklar. Tacksam för detta kommer jag använda helgens transiter och retrograden till att planera och slutföra allt det som inte blev gjort. För att sedan kunna agera i en annan riktning än vad jag från början tänkt. Det är spännande tider av förändring och utveckling som väntar, men det måste börja inom oss först.

På återhörande och glad alla hjärtans dag;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s