Tekniktrassel

Vad tog den underbara solen vägen undrade jag i morse när jag blickade ut genom fönstret. Insåg att jag vande mig snabbt vid det vackra vädret under gårdagen, men nu var vi tillbaka igen i det gråa och nederbördsrika nyanserna.

Visst, ombyte förnöjer men det hade varit härligt med några ihållande dagar med sol. För att ladda batterierna och få känna de härliga solstrålarna reflektera sitt ljus. Dock innebar det att jag kunde sätta tänderna i sådant som behövde göras.

Bland annat startade jag igång min macbook, som gjorde gällande att det var högtid för uppdatering. Det fungerade dock inte som det var tänkt och jag insåg att det var högtid att spara ner uppsatser, som fanns på datorn. Merkurius retrograd har en förmåga att bidra med detta teknikstrul, så det innebar att det var bäst att ta det säkra före det osäkra.

9 år av skriftlig produktion och Podcasts är sparade på datorn och det är så pass mycket att jag faktiskt inte har riktig koll över vad allt innehåller. Så, det är ett nytt projekt att ta tag i helt enkelt. Ibland behöver vi kunna visa upp vad vi skrivit och då är det som sagt bra att ha koll. Är dock inte riktigt där än, men har påbörjat och det är ju alltid värt något.

Hoppas att tar igen er och njuter av helgen;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s