En lagom häftig känsla

Då sitter jag här och blickar ut över min favorit stad. Hör slamret och bullret och en sådan där behaglig och mysig känsla infinner sig. Glädje och Tacksamhet över att vara just här🙏✨

En högst ordinär fredag, trots att det är 34 år sedan vår svenska och av många högt uppskattade stadsminister miste livet några hundra meter härifrån. Brukar inte fokusera på det varje år, utan ägnar hellre tankar åt de fantastiska talen och det brinnande intresset för mänskliga rättigheter.

Vikten av att betona allas lika värde och att det samhälle vi har är vårt egna verk. Därför får hans röst aldrig tystna utan arbetet för att värna människors rätt får aldrig upphöra, utan måste snarare fortgå och anpassas efter tidens anda.

Det blir i min värld det viktiga och att skapa det här och nu. Därmed är jag själv glad att jag kom hit idag för att fylla på med härlig energi genom att vistas i högt välgörande miljöer.

Tacksam för att jag trots intensiv arbetsperiod samlade kraft för att investera i mig själv och det jag så högt brinner för.

Dagen till ära bjussar jag dessutom på ett bloggigt kort., men ni slipper länkar om inköpen😂

Trevlig helg:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s