Jag har antagit en utmaning

För ett par veckor sedan samtalade jag med den högt kompetenta astrologen Margareta Hedin. Vi gick igenom transiter och diskuterade många intressanta aspekter.

Som läget är just nu händer det inte särskilt mycket i mitt personliga liv, men jag fick besked att lilla lyckan Venus skulle ha en framträdande roll framöver. Jag fick därmed en uppmaning att notera vad som kommer att ske. Med tanke på att samtalet kanske var ganska ostrukturerat och jag bidrog i hög grad med att fokusera mer på den samhälleliga nivån än mig själv. Är jag dock övertygad om att det fanns en mening med det och jag skrattade gott åt vårt samtal i efterhand. Så när tiden som vanligt försvann lovade jag Margareta att återkoppla gällande Venus i den sista repliken innan samtalet avslutades.

Mycket riktigt har jag fått uppskattning från personer jag aldrig tänkt på skulle uppskatta mig. Vidare hade vi ett sådant flyt idag när min käre sambo körde för alldeles för fort och stoppades av polisen. Så trots att kosekvenserna av den blytunga foten på pedalen borde blivit betydligt mer kostsam. Avslutades det hela med en önskan om att vi skulle njuta av den underbara kvällen här på Skrea strand.

Vi tog därmed polisen på orden och packade ur bilen och tog några kliv ner mot en oerhört vacker solig sandstrand. Där havet låg spegelblankt och vi njöt av en underbar PW med Herr Flatcoated retriver. Dagar som dessa och miljön är alltså helt i enlighet med Venus.

Så med det sagt ser jag fram emot ytterligare några månader med lilla Lyckan i mitt tecken. Jag kommer fortsätta notera vad som sker och ska uppdatera Margareta.

Hoppas du känner av helgens fina transiter som lovar gott och borgar för en fin vecka. Ta hand om dig och njut av det du är och har. Släpp taget och stäng ute hysterin som pågår i omvärlden och fokusera på det du mår bra av. På så sätt bidrar du med ditt allra bästa och positivitet till omvärlden;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s