Många frågeställningar

Jag får precis som många andra frågor om hur jag ser på Corona och det som sker i vår omvärld. Det finns olika sätt att se på det och jag har min. Däremot precis som jag har varit tydlig med lyssnar jag inte på nyheter och jag väljer bort rapportering. Dock vidtar och håller mig till de riktlinjer som anges.

Inom den den astrologiska och mediala världen ser vi allt som sker på ett högre plan. Det är dags att släppa rädsla och kontroll, vilket kanske kan tyckas märkligt särskilt i tider när människor inte minst upplever att de förlorar sin grund. Det är inte särskilt lätt att exempelvis vara permitterad, men jag upplever också att många är positiva till att arbeta mindre än vanligt.

Alla typer av förändringar kan vara obekväma att hantera, vilket till stor del hänger ihop med våra känslor. Känslor är inget farligt, men kan vara obekväma. Det bästa är dock att bara låta dem komma och acceptera dem. Det är okej att vara ledsen, men det viktiga är att ha den djupaste insikten om att allt blir bra. Vi behöver inte heller veta hur allt ska lösa sig.

Det finns alltså flera sidor av Samhällsutvecklingen med Corona. Jag väljer att vara positiv och inte minst se alla underbara möjligheter som faktiskt kommer att utvecklas på grund av detta. Trots allt får moderjord äntligen en välförtjänt möjlighet att vila och återhämta sig. Att delar av samhället kommer att försvinna är en del av detta och det kan till en början tyckas läskigt, men det kommer bli bra.

Det bästa du kan göra är helt enkelt att släppa all den rädsla media och andra krafter vill bygga upp och sprida. Du behöver inte sluta leva utan bara ändra ditt förhållningssätt. Skapa något nytt och hållbart där du får möjlighet att trivas och utvecklas.

Någon uttalade sig om att det lät enkelt och naivt. Håller inte alls med, men jag vet av erfarenhet att vi skapar det liv vi vill här och nu. Varför då använda tankens utomordentliga kraft till att skapa mönster och rädsla vi inte vill ha. Därmed väljer jag att investera dessa tankar på allt det jag ser fram emot. Nämligen positivitet, kärlek och utvecklande goda krafter. Det vet jag utifrån min sanning skapar ett bättre och hållbart liv.

Och mitt i allt detta träffar jag inte minst människor som väljer att se det ljusa och vackra. Så, härligt och inspirerande!

För er som undrar är jag också övertygad om att alla själar har ett evigt liv, de som lämnar jorden nu ska vi rikta vår djupaste tacksamhet till för det fina arbete de gjort här på jorden. Med en önskan om att vi snart återses på andra sidan. På andra sidan existerar inte heller tid, utan allt sker här och nu.

Ta hand om er;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s