Att vända om

I dessa tider där många upplever oklarhet och oro. Är jag ytterst noggrann vem jag omger mig med. I mitt yrkesliv älskar jag att ha människor runt mig och att kommunicera. Det jag har lärt mig är dock att det är viktigt att stänga ner, jag är extremt känslig för andras energier och läser av dem snabbare än blixten.

Livet kan bestå av motgångar och ovisshet, men i det stora handlar det om att inse att allt som sker gör det av en anledning. Innan jag var medveten om min känslighet sög jag åt mig all negativitet och det höll på att äta upp mig inifrån. Min vägledare guidade mig genom att lära mig att stänga ner. Detta praktiserar jag dagligen.

Dock glömde jag det i ett privat sammanhang och när en person med inte särskilt goda intentioner gjorde entre knockade energin min fullständigt. Det tog på riktigt två dagar och ett långt samtal med en vännina för att släppa de dåliga vibrationerna, som orsakade att mönster och känslor revs upp.

Ångesten som jag upplevde ville liksom inte släppa taget. Jag kan hantera ångest oh jag vet att det allra viktigaste är att låta den riva upp alla känslor för att sedan släppa taget. Vet inte många gånger jag fått höra att det är dags att sluta vara så känslig. Det är den natur jag tillhör och det enda sättet jag kan göra är att hantera den.

Dessutom är den ett ypperligt privilegium i arbetet med människor och ger också en utmärkt förklaring till varför jag inte kan vistas i vissa sammanhang. På så sätt har jag också blivit så mycket bättre att välja bort det jag inte vill ska vara en del av mitt liv. Det positiva är dock att jag istället valt att öppna upp för det nya och positiva.

Processen dit har varit lång, men jag är så tacksam att jag valt att ta hand om min känslighet. Att använda den i rätt sammanhang och att stänga ner den i situationer där den inte gynnar mig. Så, denna måndag mitt i allt ta hand om dina energier och börja skapa just det du vill ha. Inte minst har vi en spännande nymåne i antågande denna torsdag som borgar för något helt nytt. Så, de frön du vill och sätt dina intentioner.

Ta hand om dig;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s