Söndags lunk och reflektioner

Ännu en månad har passerat och jag tror inte jag njutit så av att vara ute i naturen, som nu i skrivande stund. Fågelsången, vindensbrus och vågskvalp. Verkligen balsam för själen och att vara här och nu.

Stolt över den fina utveckling jag haft det senaste året. Att ta hand om sig själv och stanna upp låter fint. Därmed inte sagt att det är enkelt, för det har det verkligen inte varit för mig. Det handlar i grund och botten om att börja hos sig själv, för att sedan skapa den verklighet som vi vill leva i.

På ett högre plan är alla Corona restriktioner en del av detta. Nämligen att människor ska möta sig själva och inte minst ta hand om det själsliga. Att komma i kontakt med det inre. Fundera över vad det egentligen är vi värderar och mår bra av.

Faktum är att omgivningen tittar förundrat över hur avslappnad jag är under mina helger och även kvällar. Jag tar hand om mig själv och under veckan som gick. Kom jag för första gången på länge hem och hade energi. Det ger alltså resultat att meditera och promenera i naturen. Energin jag fick över använde jag till att träna och det är också något jag verkligen älskar.

Allt runtomkring oss består av vibrationer och det sägs att naturens vibrationer fyller på med energi. Skapar lugn och bidrar till att vara här och nu. Jag är helt säker på att det hjälpt mig och ser allt fler ägna tid åt att vara just ute i naturen.

Så trots allt tänker jag att allt kommer att bli helt fantastiskt och att Saturnus tid i Vattumannen kommer att bidra till. Stora samhälleliga förändringar, men även förändringar för den lilla människan. Det kommer på sikt skapa ett samhälle anpassat för oss människor. Det är alltså snart dags att säga farväl till ekorrhjulet, som gör människor sjuka.

Tillsvidare kommer jag fortsätta njuta av allt det jag har och därmed rikta tacksamhet för det som tvingade fram allt det nya. Det finns en väg och det är trots allt den som leder framåt. Att ta sig an den handlar om att respektera, ta hand om sig själv och fokusera på sitt eget liv inte andras. På så sätt skapar vi en tillvaro, som är bra för alla.

Ta, hand om dig;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s