Underbara dagar

Faktum är att det förmodligen var flera veckor sedan jag inledde en helg hemma. Att första Maj är en viktig historisk dag till trots. Använde jag den till storstädning.

Då och då tänkte jag på viktiga historiska händelser, som var och är viktiga för arbetstagarens villkor.

Samtidigt mitt i min städning passade jag på att även städa i det inre. Det stämmer dessutom helt sjukt bra med den annalkande fullmånen i Skorpinionen.

Skorpinionen som lyfter upp det mörka och förträngda. För att istället lämna ny plats åt allt det nya. Ett nytt medvetande ska etableras och det är med stor spänning jag ser fram mot att även noderna byter plats. Till mitt eget soltecken Tvillingarna.

Troligtvis kommer kommunikation och teknik utvecklas till nya spännande banor. Ja, det är en rolig och viktig tid vi upplever. Där vi gör oss av med det gamla och stagnerade och öppnar upp för något nytt.

En mer fridfull och harmonisk värld. Där vi inte ställer människor mot människor. Där vi värnar om naturen, djuren och vår kära moderjord

Det är alltså med tillförsikt vi kan gå in i en vacker astrologisk vecka. Som för oss vidare mot en ny verklighet och framtid.

Så ta hand om er. Visa tålamod och fundera på vad just du vill släppa taget om. Sätt intentionen och låt fullmånen ta fram det som kan behöva tas om hand.

Önskar dig en härligt inspirerande vecka:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s