Maj

Har tillbringat helgen till stor del ute. Njutit av solstrålarna doften av hav och sand. Lugnet som infinner sig är magiskt och mina energinivåer har under den gågna veckan varit bra. Endorfinerna från PT-passet bidrog säkert och träningsvärken manade till ännu mer träning.

Idag inledde jag söndagen med 1 h PW och därefter en långfrukost i solen. När kaffet var urdrucket såg vi hur motionärer spräng uppe i dynerna. Sporrad som jag blev var jag helt enkelt tvungen att testa. Jobbigt, men härligt. Därefter blev det ryggläge i solen.

Helgen har handlat om återhämtning helt enkelt och vi har under veckan fler retrograda planeter som vänder tillbaka. Tid för återhämtning och reflektion helt enkelt och en lång period dessutom. Inte förrän under sensommaren påbörjar de resan framåt.

Spännande att se vad som ska bearbetas och förändras till det bättre. Tillit och tilltro är de stora ledorden i den andliga världen. Själv behöver jag återhämtning och efter fullmånen i Skorpionen blev jag inte alls förvånad över allt som skulle bearbetas och släppas under nattens timmar.

Skönt är det, men inte alltid helt behagligt. Dock vet jag att det kommer att gagna mig. Dessutom kunde jag verkligen släppa taget om händelser som präglat mig. Hindrat mig, men också gett mig ovärderliga erfarenheter. Tack🙏

Med stor spänning blickar jag in i en ny period av retro och försöker vila i det hela. Trots att jag egentligen är superspänd på vad 2021 kommer erbjuda med tanke på allt vi går igenom just nu och resten av året.

Hoppas du får en härlig och givande vecka;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s