Farväl kära Roghöjdens Indus av Dimma

Tack för din vänlighet och sprudlande entusiasm. Din glädje och värme. Vi ska minnas allt det vackra och fina du fyllde våra liv med. Din viftande svans och dina lätta steg ska alltid påminna oss om att det finns en väg framåt och att den alltid kommer vara glädjefylld. Det var så du såg livet.

I bilen hem från Jönköping ringde vi flera samtal för att berätta att vi valde bort en tid som skulle präglats av smärtsam cancer. Du fick istället somna in lugnt och fint. Innan det klappade vi dig och kramade dig hårt. Du tittade glatt och viftade på din svans. Vi fanns vid din sida. Det är också många idag som beklagar och är ledsna för att du inte finns kvar här på jorden. Dock kommer minnet av dig Kära Indus leva kvar.

Idag vill jag också tacka våra uppfödare, som givit oss två högt älskade hundar. Vi beklagar också att Mats Mikaelsson lämnat jordelivet alldeles för tidigt. Men är evigt tacksamma för allt du gav oss med din gedigna kunskap och våra fina och speciella hundar. Berättelsen om din älskade Gambler finns kvar och alla dina andra berättelser om hundarna lever kvar.

Så, tack för allt Indus och Oakley och tack Roghöjdens Hundcenter för att ni valde oss till valpköpare och ägare av era hundar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s