Förändring av midsommar

Ja, att inget blivit riktigt som det var tänkt. Är det enda som jag kan vara säker på just nu. Astrologiskt beror det förmodligen på att Uranus swishar igenom mitt eget tecken. I det yttre livet däremot handlar det om att vara tacksam för allt det fina som varit och att testa fram nya rutiner.

Midsommar blev inte heller som tänkt, men det finns också en fördel med att landa i den nya situationen för att senare gå vidare. Vår kära kommunikations planet går också retrograd från med torsdag. Alltid intressant vad som dyker upp igen. Vi kan dock vara säkra på att det dyker upp något.

En sak är säker att vi kommer ha möjlighet i familjen och de som stått vår kära Indus nära att förankra och sörja honom. Han måste inte minst haft rekordet i deltagandet på fotbollsträningar, genom åren.

Det är en del som menar att det bara är ett djur. För mig är människor och djur lika mycket värda och Indus var en lika viktig del av familjen, som någon annan. Dessutom till skillnad från människor var han alltid glad, snäll och förlåtande. Det är verkligen beaktansvärt.

Vi som lever med djur har även mycket rutiner och anpassningar i det dagliga livet. Dessa är en ständig påminnelse om att någon saknas. Ingen som kastar sig ner för trappan för att just du kommer hem. Är överlycklig för att väckarklockan ringer och det är dags att gå upp. Ingen som äter upp det du tappar på golvet.

Så, vi i inleder denna midsommar om att påminna varandra om allt det fina han och även Oakley gav oss. Inte minst hur Oakley lyckades äta upp köttbullarna under midsommarfirandet. Medan Kompis Barry och Indus lyckligt fick äta de resterande som han tappade ner på golvet, när Oakley lade tassarna på bordet för att äta köttbullarna som låg härligt nystekta i formen. Hundarna var i alla fall överlyckliga och minns jag det rätt hade vi andra typ annat viktigt för oss.

Allt har sin tid och det enda vi kan vara säkra på är att allt är föränderligt.

Trevlig Midsommar🌺🌷🌸

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s