Prövningar

Det är verkligen en vacker och fin tid vi lever i och det finns så mycket att vara tacksam för. Jag och mitt barn har fått möjlighet att spendera några dagar tillsammans, vilket jag är djupt tacksam för.

Att Uranus skapar lite turbulens inom mig och tvingar mig att agera samt påminner om att stora skiften är på gång är en sak som är sann. Bland annat ligger mitt barns flytt helt i linje med detta. Dags att vända blad och påbörja ett nytt kapitel. Även vackra Indus hastiga bortgång är en sådan. Livsomställningar som heter duga och tvingar en att arbeta med sig själv och sina känslor. Sorgen när jag lyfte ut en nyöppnad fodersäck och hans fina speciellt utvalda sandfärgade skålar fick mitt hjärta att brista. Tårarna forsade ner över kinderna. Fina vackra Indus❤️Så älskad och saknad😢❤️❤️

Vidare inleddes veckan med ett oerhört vackert dop i en fin Kyrka. Som den historiker jag är finner jag dem intressanta. Kyrkan och dess ställning tvingar dem till att förändra sin verksamheter och inte minst sälja av egendomar eftersom den brottas med mindre församlingsmedlemmar och en minskad likviditet. En intressant diskussion i en högst föränderlig tid. Tron för människor visar sig bli allt viktigare, men frågan är hur den kommer se ut framöver…

Dessutom ägde en mycket otrevlig händelse rum och jag har ägnat veckan åt att fundera över vad det är som gör att man går så över gränsen. Att anse sig ha rätten att kränka och projicera sina egna känslor på andra. Merkurius retrograden ligger helt i linje med detta. Något man brukar varna för är just att tänka på vad man säger, eftersom ord i affekt tenderar att träffa väldigt fel och kan vara svåra att reparera.

Det finns ett sätt att hantera detta och det är att titta på det utifrån och acceptera det faktum. Dock vill jag ändå någon stans påminna om att det man vräker ur sig kan såra andra väldigt mycket och att vi har ett stort ansvar. Sedan måste vi också inse att vi alla alltid gör det bästa vi kan utifrån våra förutsättningar.

Så, upplever du ilska och frustration. Titta gärna in i dig själv. Vad är det som gör att du just känner och upplever det du gör. Har det egentligen med den andra personen att göra. Nej, förmodligen inte utan snarare handlar det om dig själv. Triggas du i olika situationer titta på vad kan orsaken vara att det skaver.

Själv, kom jag fram till ett och annat efter den obehagliga händelsen😊 Trist dock att det skulle påverka så många dagar av denna vecka. Roligt när det ger resultat och dessutom har jag lärt mig mycket om mig själv🙏 Därmed dags att släppa taget och njuta av dagen😎

Jag har idag också i enlighet med Merkurius retrograd gjort en kort summering av mina upplevelse av Venus retrograd, som från och med igår började vandra framåt. Något jag lovade Margareta Hedin som driver astrobloggen på Damernas värld. https://blogg.damernasvarld.se/astrobloggen/2020/06/22/horoskop-vecka-26-4/

Återkommer mer i ärendet gällande vår vackra Venus.

Ta hand om er och njut av den vackra tid vi lever i;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s