Att avvakta

Måndagen är här igen och trots ledighet har det varit uppbokat i kalendern. Egentligen bara superhärliga investeringar i mig själv, men så välbehövligt. Att jag dessutom efter träningen kunde lägga mig och småslumra i solen gjorde det hela inte sämre någonstans.

Astrologiskt har vi en fin vecka att invänta dock har vi en fullmåne i Stenbocken som dessutom är en avslutande eklips. På den värdsliga fronten kan det vara intressant att se vad som kan ske. Om du undrar vilket hus som aktiveras för dig rekommenderar jag att du går in på http://www.astro.com för information.

Jag gick och funderade en stund över om det inte var dags för dammsugning, men konstaterade lyxigt att det kan jag faktiskt göra imorgon när andan faller på. Annars står jag i startgroparna för att strukturera och planera sonens flytt. Ni som känner mig vet att jag älskar att organisera och strukturera.

Dock finns det en hel del att göra, men det är liksom det som är fördelen nu att det finns tid. Dessutom kan inte jag fatta besluten, utan det måste barnet själv göra. Även om jag kanske kommer lägga mig i😉😬

Det är alltså en stor känsla av att avvakta innan det är dags att agera, vilket också stämmer överens med stjärnhimlen. Om någon mot förmodan undrar har detta inte varit min paradgren. En dyrköpt resa tillbaka från utmattning har dock fått mig att inse att det helt enkelt är ett måste. Dock kan man inte avstå saker som måste göras för att planeter befinner sig i retrograd. Därför är det ett privilegium att vara ledig just nu för att återhämta och interagera allt som skett under de senaste 1,5 åren.

Så, jag tänker att det är bra med investering i sig själv och välmående.

Ta hand om dig lite extra denna veckan en förmörkelse kan kännas av ett antal dagar innan;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s