Det går inte förutse

Jag har noterat att flera inte anser att meteorologerna är särskilt kompetenta. Till deras försvar vill jag faktiskt hävda det motsatta. Det beror nämligen på att de vindar och tryck som bildas över Nordatlanten i princip ett år som detta knappt kan förutses. Det kan alltså bli pest eller kolera. Så ,trots att de verkligen behärskar det där med att förutse och beräkna väder, så är det i princip omöjligt vilket jag själv fick lära mig när jag läste klimatologi en sommar.

I princip ett år som detta handlar det alltså om att njuta av de dagar som trots allt blir fina. I år är det inget vanligt år så det går in fly till varmare breddgrader. Själv gillar jag mest det berömda läget och har konstaterat att det finns massor att göra om jag vill😉

Dock har jag bestämt mig för att lägga extra fokus på min träning nu när kroppen och själen så sakteliga återhämtat sig. Sedan tar jag dagen lite som det kommer och idag insåg jag att sömnbristen var som bortblåst. Därför gick jag upp och tog en timmes PW. Notera utan regn😎, vilket var underbart. För ett år sedan hade det inte fungerat, så det var ett mycket uppskattat och positivt tecken att stiga upp pigg och utvilad🙏

Nu börjar det dock bli dags att ta tag i lite små fix, men först får det bli en dusch eftersom jag även hunnit med styrketräna. Vi var flera som tänkte samma sak idag, därför blev jag minst sagt lite förvånad över hur många som var på plats.

Ha en skön vecka🙏😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s