Kvantastrologi

Jag snubblade över kvantastrologin av en slump, vilket gav mig en helt ny förankring. Till en början medger jag att det kastade omkull min upplevda värld. Jag insåg att jag var en del av något större, vilket har hjälpt mig att släppa väldigt mycket negativt i mitt liv och inte minst sådant som satte djup prägel i barndomen.

För mig har det inneburit förståelse för mig själv. Förklarat och tvingat mig arbeta, med just mig själv. Det har inte minst gjort att jag rensat ut, vilket inte är smärtfritt men behövligt. Jag har börjat lära känna mig själv. För ett antal månader sedan i ett samtal med en annan astrolog diskuterade vi kurator och psykolog.

Vi konstaterade båda två i enighet att för oss har astrologin hjälpt oss att lösa upp generationers negativa och upprepande mönster. Det är dock ingen quickfix och det kräver sitt arbete. Jag vet dock att många med mig upplevt de senaste åren som prövande och det är ingen medicin som dessvärre kan ta bort det.

Vi måste titta på oss själva på ett kärleksfullt och fint sätt. Sluta dömma exempelvis är ett av de största stegen och i mitt fall har det varit en av de viktigaste hörnstenarna. Mitt arbete pågår, men jag är övertygad om att utan dessa verktyg och den urgamla kunskap hade jag inte tagit mig tillbaka så snabbt som jag trott från min utmattning.

Jag är givetvis ödmjuk och har inget behov av att pådyvla er läsare något. Ni väljer själva. Men eftersom en djupt kompetent kvantastrolog och lärare just nu ger 20% på sina horoskop. Där du exempelvis kan få kännedom om hur du kan möta hur ditt kommande år kan se ut. Nämner du dessutom mitt namn har du ytterligare 10% i rabatt.

Så, ni som känner er intresserade och nyfikna ger jag er denna möjlighet. Ivarheda@gmail.com.

Ta hand om er🙏

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s