Sett och hört

Jag njuter och tar helt enkelt dagen som den kommer. Sover länge och sitter uppe länge och samtalar med min partner. Dagarna innehåller långa promenader och det som tornar upp sig som ett bekymmer: vad sjutton ska man äta. Vet inte om ni har samma bekymmer😉

Det är ynnest att få leva så här och jag är så innerligt tacksam. Under dagarna dyker det ofta upp lagrade känslor och händelser, som kommer upp till ytan. Jag ägnar mycket tid till att reflektera och släppa taget.

När jag för några dagar sedan befann mig på högadliga Östermalm, kom det in ett gäng äldre herrar. Stiliga och vältaliga deklarerade de tydligt att den här restaurangen var fullkomligt säker, vilket innebar att det inte fanns en tillstymmelse av sossar och kommunister. By the way sade de med utpräglad amerikansk accent att det var bedrövligt att sossar och kommunister förstört USA😆

Vansinnigt roligt om du frågar mig😂 Där och då insåg jag att vi alla har väldigt olika sanningar och att det är viktigt att lyssna på dem som har en helt annan. Utan att pådyvla, lyssna och försöka förstå. En i mitt sällskap viskade tyst till mig att jag nog borde avlägsna mig, eftersom restaurangen således ansågs vara sosse fri.

Jag satt kvar och lyssnade. Skrattade gott åt att våra sanningar var så olika och det är väl det som ändå är det viktiga. Att vi har rätt till våra egna uppfattningar.

Ta hand om er och njut av en vacker tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s