Snart är det dags igen

Några dagar återstår på denna semester, som i alla högstagrad varit väldigt ovanlig. Mycket vila med massor av tid spenderad ute i naturen. Idag är vindhastigheten hög ,men det går att stundtals fånga lite solstrålar.

Jag förstår att en del upplevt denna semester, som minst sagt prövande men jag kan verkligen inte annat säga än att jag är nöjd. Trots att jag aldrig åkt så lite under någon semester som jag kan minnas.

Nu börjar det bli dags igen att blicka framåt en ny höst, som kommer bjuda på en hel del spännande saker. Dock ska jag ta till vara på den sista tiden och njuta in i det sista. Nästa vecka förändras mitt liv radikalt när mitt barn lämnar hemmet. Ett hem vi har delat i närmare än 19 år. Dags för nya äventyr och jag känner en sådan tacksamhet för allt.

Så en ny tid ligger framför oss och jag har turligt nog beställt hem min nya kurslitteratur. I fall om att jag kommer bli rastlös, men först ska kartonger och möbler förflyttas. Det kanske dröjer ett tag till innan rastlösheten gör sig påmind😬

Idag ska jag njuta av naturen och att ta dagen som den kommer. Dock med starka vindar och blästrande sand. För som sagt nu återstår det bara några dagar innan hösten kickar igång. Troligtvis mer utvilad än någonsin kommer jag ändå att anta höstens utmaningar, så trots en ovanlig sommar har den varit givande i allra högsta grad.

Njut av dagen;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s