Tillbaka i de småländska skogarna

Alltså, vad vore livet utan kontraster. I drygt två veckor har jag spatserat i ett kargt men ack så ljuvligt landskap. Sand mellan tårna och salta bad. Lika fint var det att ta en skogspromenad när vi anlände hem till de småländska skogarna.

Vattnet som porlade i bäcken och inte minst den härligt krispiga grönskan. Sverige är verkligen magiskt vackert och det är en enorm förmån att kunna njuta av den. Det har jag verkligen gjort och tacksamheten av att få möjligheten till dessa olika landskap är stor.

Imorgon har vi en fullmåne i Vattumannen och den har dessutom spännande aspekter till Uranus. Så vi får helt enkelt se vad som sker. Annars visar stjärnhimlen i övrigt att det är dags att börja återgå till vardagen. Personligen passar det mig bra, eftersom jag längtar efter rutiner.

Sommaren har varit väldigt vacker och fin. Trevligt umgänge, vila och fysisk aktivitet och inte minst god mat. Det där med maten går nu in i en ny fas. Dags för rutiner och åtstramning igen.. Även om det återstår några dagar kvar av semestern börjar jag så sakteliga återvända till vardagen igen.

Det jag ser fram emot mest är att få läsa sociologi. Bygga en starkare och friskare kropp inifrån och ut. Ta hand om mig själv och göra allt det där jag älskar att göra. Därför välkomnar jag nu hösten🙏🙂

Ta han om er:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s