Att känna in

Ja, då handlar det endast om timmar innan ett nytt läsår ska startas upp. Precis som jag skrivit tidigare har sommaren varit givande. Är så innerligt Tacksam. Samtidigt som jag skriver dessa rader börjar det bli dags att blicka framåt.

Vi har under sommaren och kommer fortsatt ha många planeter som går retrograd. Det tenderar att ändra perspektiven och det handlar om att blicka inåt. Kanske är det så att man upplever missnöje med andra och undrar varför den kan göra si eller så.

Tankemönster som dessa är inte gynnsamma, utan släpp taget och låt det gå. Titta istället på allt det du vill göra och fundera över hur du eventuellt ska nå dit. Under sommaren har jag funnit så mycket inspirerande litteratur om vikten av att vi människor förändrar tankemönster och börjar se möjligheter. Allt för att vi ska kunna skapa en bättre miljö här på jorden. Men allt börjar helt enkelt med en själv.

Att helt enkelt sluta fokusera på andra och ägna tid åt dig själv. Att lära känna sig själv och inse sitt sanna värde. Superroligt tycker jag att det är och det kommer fortsätta under hösten och framåt.

Roligt att se hur mycket arbete som pågår jorden runt nu för att förändra oss själva. Jag ser också att den senaste fullmånen har dragit fram mycket i ljuset. Viktigt att låta det komma upp och visa förståelse för sig själv.

Lika roligt var det att skapa ett nytt studentkonto och i hjärtat känna att detta verkligen känns så bra. Så, jag tar några avvaktande semestersteg denna vecka och kickar igång hösten. De stora besluten och förändringarna kommer säkerligen en bit in på denna höst. Tills dess fortsätter jag mitt arbete både själsligt och

Ta hand om er;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s