Allt står still

Det är dunkelt och tyst. Det enda som hörs är vindens brus och regndroppar som sakta når marken. Det är frodigt grönt och sommarens blommor börjar sakta vissna. Ett tecken som visar att vi går in i sensommarens tid. Då allt på något sätt är över och något nytt ska påbörjas.

Jag sitter här tyst och tillbakalutad i min soffa och känner en slags tomhet. Inte en tomhet som på något sätt känns dålig, utan snarare en tomhet av just att vara ingenting. Det finns så mycket att berätta, men det är svårt att ibland finna orden.

Sakta men säkert börjar jag vakna till liv. Jag orkar inte längre vara tyst och jag ser hur mitt nya och sannare jag växer fram. Precis som i alla processer känns det ibland att allt står still. Tänker att det helt enkelt får vara så, eftersom jag inte kan påverka det just nu. För den sakens skull finns det drömmar och visioner som träder fram. Röster som tydligt talar om att det inte är läge att ge upp. För en dag är tiden inne.

Under dagen som varit har jag sprungit i ekorrehjulet. Det är en del av den verklighet jag lever just nu. Skillnaden är att återhämtningen är viktigare än någonsin. Trött efter en dag på språng och brandkårsutryckningar, kom jag hem pratade med en viktig person. Skrattade och njöt av en fin stund. Därefter började regnet ösa ner. Träningen fick helt enkelt ske inomhus. Trött lutade jag mig tillbaka i soffan njöt av tystnaden och berömde mig själv för att jag balanserade upp min tillvaro. Något som blir allt viktigare för mig.

En plats i världen där det inte råder balans är Belarus. Där befolkningen fått nog, trots att den sittande diktatorn kammade hem 76% av rösterna😂😉 Spänningen ökar. Människor torteras och fängslas😢Än en gång står Putin och knackar på. Redo att dra in tungt artilleri för att kväsa upproret och vidga sin makt.

I september går Saturnus och Jupiter framåt igen. Jag tänker att sista ordet inte är sagt och att Putin vid ett sådant angrepp kommer få motstånd. Kanske är tiden inne för att riva ner orättvisor och maktbegär. För att på sikt skapa en mer rättvis och hållbar värld. Svaren finns och det är en spännande tid som kommer. Fram till dess sänder jag ljus till de som vågar stå upp för förändring.

Jag njuter av min egen stillhet så länge.

Ta hand om dig och heja demonstranterna som kräver diktatorns avgång🙏

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s