Den krassa verkligheten

Det finns inga genvägar och det är verkligen sant. Nu när jag för första gången på ett år känner att energin i kroppen börjar återvända. Är det helt enkelt dags för att på riktigt gå tillbaka till de vanor jag älskar.

Nämligen träning arla tidig morgon stund. Eller för att vara ärlig typ kl 08;30 både lördag och söndag. Okej, kanske inte så tidigt😉 Svetten har sprutat. Kroppen värker och gör motstånd och illamåendet gör sig påmint. Jag vet dock att detta för mig är enda vägen för att min fysiska kropp och själ ska må bra. Dock behöver jag ha koll på mina kortisol nivåer.

Välbefinnandet när det är gjort är oerhört fin, samtidigt får det inte finnas för mycket glädjerop. Balans och sunt förnuft. Jag menar en gång är ingen gång och när nya rutiner ska in måste det finnas fullt fokus. Detta är alltså en början och nästa vecka handlar om att fortsätta, trots att vardagen kan sätta käppar i hjulet. Det krävs alltså planering.

Hur som helst inser jag att varje resa är individuell och att det just handlar om att våga lyssna på sig själv. Inte vad andra tycker och tänker, eftersom det är oväsentligt. Det innebär dock att jag givetvis har experter som hjälper mig att variera, på grund av att jag trivs med det.

Alltså kan man alltid finna inspiration, men det hårda arbetet och motivationen måste varje individ själv bidra med för att få resultat. Det handlar alltså att sluta titta på andra och fokusera på dig själv. Något jag finner allt mer intressant.

Dessutom är datorn på laddning. Dags för att skapa något nytt, vilket innebär att höstens skrivprojekt knackar på dörren. Det ska verkligen bli så roligt, men precis samma sak gäller där. Arbetsinsats och motivationen måste komma inifrån mig själv.

Så, sluta lyssna på olyckskorparna och gör det du drömmer om. Ingen kommer någonsin tacka dig för att du inte gjorde det du drömde om. Vi har alla möjligheten att skapa det liv vi vill. Ett steg i taget kanske två tillbaks, men i slutändan kommer vi alla oavsett vandrat en bit framåt.

Så, en fråga att arbeta med denna vecka är helt enkelt vad gör jag/du för att förverkliga det vi drömmer om? Ta hand om er;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s