Mitt nya liv

Någon fin människa undrade vart jag tagit vägen, vilket kanske var en högst befogad fråga. Glömde helt enkelt att dela förra inlägget. Minnet är inte helt tillförlitligt just nu😉 Fortsättningsvis har jag varit extremt upptagen.

Dagarna går i rasande tempo och har även bjudit på mycket kvällsarbete, vilket sliter en hel del. Dock har jag kompenserat det med att ha mycket egen tid för att hinna återhämta mig. Jag precis som många andra är starkt påverkade av de enorma skiften som jorden står inför just nu.

Merkurius ska snart gå retrograd och både Saturnus och Pluto ska snart ta sats framåt. Ja, det är minst sagt starka energier och det ända vi kan vara säkra på är att avslutet på 2020 inte kommer vara sig lik. Lite kan jag nästan se fram emot nästa år, för att vi då ska vara ute ur vissa processer. Det kan dock bli så att det yttre kommer att manifestera en helt annan bild än den idag.

Jag är tacksam och glad, men också väldigt trött. Förändringen som pågår sker mycket i den inre världen, men påverkar även den fysiska kroppen. Jag vet att allt kommer att bli bra och att jag snart kommer att tvingas göra vissa justeringar. Vilka de är än återstår att se, tills dess lever jag enbart här och nu.

Något som gjorde mig djupt tacksam var att jag i torsdags efter arbetet kunde påbörja en ny inlämning. Jag kände hur glädjen kom åter och jag insåg hur mycket det betyder för mig att få läsa nya kurser. I skrivande stund njuter jag av vågskvalp och solsken. Fåglarnas kvitter och att växtligheten börjar anta höstens vackra färger. Så, trots allt så är jorden en vacker plats här i vår vintergata och det fina är att den enbart kommer bli vackrare.

Med stor tacksamhet fyller jag denna lördag med vila, skrivande och motion. Ja, och med ett sista glas champagne så där ute i höstsolen. Livet är allt bra härligt trots allt och kan vi sätta guldkant och njuta av det ska vi med gott samvete göra det.

Så, ta vara och njut av denna dag för det är nuet vi kan påverka inte allt det andra✨

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s