Det strular

14 oktober idag och vår kosmiska budbärare påbörjar en retrograd från jorden sett. När jag morgontrött fumlade in på arbetet, satt en kollega och undrade om jag upptäckt att nätverket var segt😂

Jag skrattade och sade att idag är det dags för en två veckor lång retrograd. Dessutom kom gamla surdegar upp på bordet, vilket ger tydliga signaler om att det är dags att göra om och rätt. Detta är en stor möjlighet under en period som detta.

Har ni känt av nymånen på fredag, för jag har bett universum högt om att få en härlig natts sömn. Inte för att jag blir stressad av sömnlösheten, utan snarare kan betrakta den som intressant eftersom tankarna blir så klara och tydliga på natten. Däremot känner jag att det vore välbehövligt just idag.

Vi närmar oss alltså mitten av höstterminen och mina första månader utan ett hemmaboende barn. Det är alltså annorlunda. Inga skor att snubbla över och ingen som frågar vad det blir för mat. Ganska okej så länge på det stora hela, men det får gå ett ytterligare tag innan det får bli nya projekt att sätta tänderna i.

Trots allt är jag ju fortfarande student och kommer förmodligen fortsätta som det. Det är allt bra roligt att ständigt få lära nytt. Det jag dock tycker är förvånansvärt roligt är att efter 10 åts studier, så finns det alltid nya metod-böcker att köpa. Jag i min enfald som trodde att nu hade jag i stort sett alla, men vad fel jag hade. Det betyder alltså att det är dags att rensa och omorganisera i mina bokhyllor. Skönt att det alltid finns saker att göra.

Intressant att Lundgren nu ska åtalas, vilket också blir ett kvitto någonstans på att det som gömts i snö kommer upp i tö. Passande nog är jag övertygad om att Jupiter och Saturnus positioner just nu borgar för sådant. Det visar också att fler saker kommer att komma upp till ytan. Den som lever får helt enkelt se.

Ta hand om dig;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s