Målgång

Den kommande veckan bjuder på lite av varje. En ny familjemedlem ska tas emot och jag ska ägna mycket tid åt det jag älskar.

För två år sedan vid den här tiden var utmattningen ett faktum. Det är med stor stolthet jag inser att jag tog mig tillbaka. Slitet bakom är inte synligt för andra, men jag vet vilket hårt arbete som ligger bakom.

Därför är det med stor glädje och stolthet som jag även uppfyllt mina uppsatta träningsmål. Kroppen svarar och lyckan över att orka träna efter en arbetsdag är stor.

Ibland är jag fortfarande extremt trött, men ju bättre jag tar hand om mig desto mer balanserad blir jag. Jag är också extremt tacksam för de lärdomar jag har fått. Dock vill jag inte gå tillbaka till det som var jag. Resan hit har varit extremt mödosam, men väl värt så här i efterhand.

Är så oerhört tacksam över att jag även får ägna tid åt mitt skrivande likväl som mina studier. Jag har också ett arbete som erbjuder mycket glädje. Tacksam för att jag kunde ta mig tillbaka till mitt yrke, vilket inte alls var självklart för två årsedan.

Så, veckans spaning handlar om att vara tacksam för livets berg och dalbanan. Att vara tacksam för alla personer vi möter, som skapar de erfarenheter och lärdomar vi så väl behöver.

Tack🙏

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s