Att släppa taget

Jag vet inte hur ni har det, men mitt inre arbete pågår för fullt. Helt i linje med tiden vi lever i. Det är arbetsamt och jag förvånas över hur dåligt jag egentligen mått under hela mitt liv här på jorden. Därför är det så skönt att släppa taget om allt som varit och gå in i en ny verklighet med helt andra ögon.

När jag tittar i backspegeln förstår jag inte riktigt hur det trots allt ändå fungerat. Jag är ingen offerkofta och en av mina styrkor är just drivkraft och inspiration. Därmed känner jag att när jag dagligen släpper taget om mina känslor och allt som varit. Träder någon helt annan fram. En person som faktisk kan vara lycklig, skratta och värdesätta mig själv. Att inse att jag faktiskt förtjänar det allra bästa. Det är med enorm tacksamhet som lager av känslor mönster släpper taget. Jag kan dessutom titta på det utifrån utan att det tar så mycket energi.

Så trots att många upplevt 2020, som minst sagt motigt kommer det bättre tider. Det är en sak som är helt säker. Om en vecka vänder Mars framåt efter retrograden och senast den stod just här var året innan Berlinmurens fall. Många kommer säkerligen uppleva att tuggummitillståndet avtar. Vidare rör sig Saturnus framåt och kommer i december träda in i Vattumannen och en ny tidsålder står för dörren.

Det ska verkligen bli roligt att uppleva detta med stor tacksamhet. Många drar nu en lättnads suck över att Trump inte kommer sitta kvar. Att USA har förändringar att vänta är ingen underdrift med tanke på deras utmaningar.

Veckans spaning handlar alltså om att släppa taget om allt det vi inte vill ha kvar. För det krävs det också mod. Ta hand om er, snart vänder det ska ni se🙏✨

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s