Ja, men visst…

Belysningen från den klädda granen sprider sitt behagliga sken. Kanske är det just det som behövs för att få en stilla stund med återhämtning.

Min vecka har varit fartfylld minst sagt och jag har behövt tid för återhämtning. Jag njuter av stillheten och ljudet från valpen som tuggar på ett ben

Otroligt att 2020 lider mot sitt slut och den gör det med besked. Det är omfattande förändringar som sveper in över jorden. Eklips perioden är ett faktum och vi har några passager till innan vi är förbi.

Ett omfattande förändringsarbete pågår liksom det gjort under hela detta år. Ena dagen kan jag med tacksamhet se förändringen inom mig. Idag dock är en sådan där dag då energierna är minst sagt tunga.

Dag för dag närmar vi oss det nya. Fram tills dess handlar det om att fånga allt i stunden och känna tacksamhet.

Mitt i allt närmar sig julen och den är välkommen. Först ska vi bara igenom några passager, för att sedan kunna vila. Året har gått fort och det har minst sagt varit speciellt.

Jag längtar till lata dagar med motion och soffhäng. Små promenader med Milou och att bara vara. Att ge sig själv egentid, utan andras energier. Att fylla på med ljus och värme. Att ta dagen som den kommer. Det ser jag fram emot och jag önskar mig ett alldeles underbart 2021✨

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s