Soffläge

Tror knappt det är sant att jag under två dagar fått uppleva solensstrålar från en klarblå himmel. Det är dock sant och denna juldag inleddes med 1,5 h PW i solskenet, underbart är det minsta man kan säga. Tacksamhet🙏

Dagarna rusar på, men jag försöker verkligen att njuta av lyxen att kunna göra precis det jag vill. Jag har satt upp som mål att motionera minst 30-40 minuter varje dag och min kropp börjar faktiskt svara. Går jag tillbaka ett år var kroppen tung och väldigt trött, men nu återhämtar den sig och den känns pigg. Ytterligare en sak att vara Tacksam för.

Juldagen till ära har jag påbörjat med nya tankar och idéer inför just den pågående perioden Saturnus nu ska rumstera i mitt femtehus. Det innebar att jag faktiskt började känna att kreativiteten kom tillbaka och jag passade på att skapa dekorationer. Något jag egentligen alltid tyckt om, eftersom det ger mig avkoppling.

Så med den energin tänker jag fundera lite över mitt skapande och vad den kan användas till framöver. Jag har periodvis funderat på att sluta med bloggen, men avvaktar för att se hur den skulle kunna utvecklas. Skrivandet och just kommunikationen är en viktig del och något som jag ska göra i någon form.

Så, här i slutet av året inser jag att det kommer att falla på plats bara man ger det tid. Allt sker när det ska. Året kommer dessutom avslutas med en fullmåne i kräftans tecken, vilket också skulle kunna bringa lite klarhet. Faktum är att just dessa dagar är lysande att använda till reflektion och inte minst inspiration. Därför är det med ytterligare tacksamhet jag lutar mig tillbaka i soffan medan lille vovven snarkar nedanför mina fötter.

Han blir charmigare för varje dag och en stor personlighet växer fram. Det är en tuffing som kräver struktur och ramar, även om det är ett hårt arbete just nu kommer det i slutändan att vara värt arbetet. Tacksam än en gång för att just Milou blev vår lilla hund. Även om jag fortfarande inte riktigt kan förstå att Indus inte finns i fysisk form, så är jag djupt tacksam för de år vi fick tillsammans.

Juldagen till ära, kör jag dessutom ett stort tacksamhets race för allt jag fått uppleva detta år🙏✨

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s