Gott nytt år

Vid ett samtal med min vägledare i början av detta år berättade jag att detta året verkligen skulle bli ett bra år, vilket hen inte alls höll med om😉Bra, visserligen att sätta en sådan intention. Visst, har året stundtals varit riktigt utmanande och gårdagens fullmåne gav klara besked som ett tecken på att det var dags för ytterligare avslut.

Vidare fick jag ännu ett tydligt budskap att det var dags att avsluta och gå vidare mot en ny tid. Det kan inte vara mer passande idag så här på årets sista dag. Många längtar efter att detta år ska ta slut, men effekterna av 2020 kommer följa oss in i framtiden.

Jag är tacksam för alla insikter som kommit till mig detta år. Tacksam för att jag kunnat arbeta. Tacksam för att jag fått tillbringa mycket tid vid havet. Tacksam för att jag även studerar igen. Tacksam för att jag vågat kapa det som inte längre gynnar mig. Tacksam för att min hälsa återigen är på rätt köl och att jag kunnat avsluta detta år med mycket träning samt inre arbete.

Därmed är jag redo att avsluta 2020 idag med god mat och champagne på en plats som varit betydelsefull för min återhämtning.

2021 kommer innebära ny utveckling och hårt arbete. Även att arbeta med balansen och harmonin. Att prioritera sig själv likt syrgasmasken. Göra sådant man älskar och ta hand om den kroppen man har genom träning och bra mat. Dessutom har jag satt upp några nya mål som jag innerligt hoppas kommer att realiseras. Alla bitarna är liksom en del av det nya pusslet som ska läggas.

Den första biten lägger jag nu i skrivande stund genom att jag formulerat ett nytt mål att arbeta mot. I slutändan vet jag att det kommer bli precis som det ska och med de orden vill jag önska dig ett Gott nytt 2021✨

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s