Välkommen

Det nya året kunde inte börja bättre. Med solsken och lugna stabila energier. Där jag befann mig var det hur många som helst ute. Troligtvis inte enbart behovet av att uppfylla nyårslöftet om mer motion.

Själv tar jag inga nyårslöften utan arbetar egentligen mer efter mål. Nyårsafton var med sina energier också ytterst fin för att välkomna nya perspektiv.

Jag har ledigt några dagar till innan tentaperiod och arbete kommer pocka på min uppmärksamhet. Dock ska jag till varje pris njuta av de sista 48 h ledighet. Bara för att jag just kan och vill.

Livet här på jorden är tydligen till för att njutas😉 Fick jag till mig så där plötsligt i höstas. Alltså inte en trägen och trist kamp. Nyårsdagen till ära fick jag dessutom mina årshoroskop skickade till mig.

Älskar att sätta mig ner och läsa dem. När de inte är personliga kan det vara bra att läsa tecknet som du har din födelsesol. Min är tvillingarna, vilket är en av anledningarna till att jag gillar undervisning och kommunicera. Dessutom bör du läsa ditt accendent tecken, som många gånger visar vad du ska sträva mot.

Utifrån aspekten att jag kan mina placeringar kan jag alltså se vad som gäller just mig för kommande år på ett ganska tillförlitligt sätt. Dock kan vi alltid välja vad vi vill göra med de fingervisningar som ges.

Väldigt roligt, men jag har också njutit av underbara promenader med ingen mindre än han som är på bilden. Det är en sann inspiration att se hur en lite valp tar sig an en ny värld med nyfikenhet och glädje. Tacksam för denna lilla krabat och de erfarenheter 2021 kommer att erbjuda mig.

Hur är det med er? Några nyårslöften? Nya målsättningar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s