Ett ögonblick av tro

Ja, det har varit utmanande energier den här helgen både i den fysiska kroppen och i själen. Jag ser att jag inte är ensam och att många har känt av dessa energier. Det är inget som är farligt, utan bara ett sätt att rensa ut allt det som vi inte längre behöver.

Imorgon vibrerar däremot helt nya energier, eftersom det inleds ett nytt astrologiskt år med en nymåne i Väduren. Denna ska föra med sig pigga och utvecklande upplevelser. Spännande att se vad universum ska duka upp, för när de gör det brukar det sluta med att man inte riktigt fattar vad som sker.

Jag tror dock att världen behöver lite pigga och glada energier. Jag vill hursomhelst ha det i stora doser. Astrologiskt är det helt klart stora saker på gång och jag har en hel del intressanta transiter i mitt eget personliga horoskop, så det ska bli väldigt intressant.

Det som också är intressant är att ledaren för regimen i Myanmar inte verkar ha några vidare transiter framöver, vilket faktiskt tänder ett visst hopp. Inom den buddistiska tron är det viktigt att samla på sig god Karma, men den militära regimen som sådan får nog vissa svårigheter med det. Dessutom har dessa länder en tradition av just astrologi, vilket gör att de ställer horoskop för att se hur livet ska utvecklas och det talar alltså inte för Generalen i någon positiv bemärkelse.

Dessutom verkar demokratikampen inte vilja ge med sig, vilket är positivt. Givetvis ytterst beklagligt för de som fängslas och tas till fånga. Något säger mig att kampen går vidare. Så, även denna vecka avslutar och inleder jag med atthöja mina tre fingrar för demokratikampen i Myanmar. Skickar hopp, tro och solidaritet och hoppas innerligt att planeterna kommer gynna denna kampen.

Inte nog med det passerar Pluto just nu punkten där den befann sig när den amerikanska självständighets deklarationen undertecknades, så mycket kan ske.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s