Ett andetag i taget

På sista tiden har jag blivit påmind om hur snabbt en själsresa här på jorden kan ta slut. Givetvis är det så att när en själ lämnar jorden så är det precis som det ska. Dock blir det påminnelsen till oss andra om att ta vara på livet och njuta av det.

Ibland är det helt enkelt lättare än andra dagar. Det viktiga blir på något sätt att känna tacksamhet och att inse att det är helt okej. Det är en del av livets resa och den består av både dalar, stigar och höjder.

Själv befinner jag mig nu i ett läge där frågan gäller om det är dags att kasta sig ut. Det har ju varit ovanligt lugnt den senaste tiden. När jag tvekar infinner sig givetvis frågeställningar som undrar om det inte skulle finnas enklare vägar.

Jag är antagen till statsvetenskap C i Uppsala och det är verkligen något från hjärtat som jag skulle vilja slutföra. Än finns det dock en del lösa trådar och jag orkar inte just nu att organisera det hela. Allt är som sagt möjligt om viljan finns.

Så tillsvidare låter jag det bero och förväntar mig helt enkelt att allt kommer att lösa sig till det allra bästa. Dessutom kommer jag att avsluta denna fina semester på den plats den inleddes.

Det har verkligen varit en fin sommar, då jag fått vila och njuta av vackra omgivningar. Och den har varit lugn så lugn. Men nu börjar det på allvar bli dags att blicka framåt och det måste helt enkelt bli bra. Tills dess njuter jag av de sista dagarna och funderar på ännu en skrivuppgift.

Den enkla vägen är sällan den som är bra och vi lever ju enbart detta liv en gång. Så därför är det nog dags att kasta sig ut i det okända. Har nog vilat färdigt för denna gången. Så livet med alla möjligheter, välkommen tillbaka.

Jag är tillbaka i min fulla kraft. Det är minsann en stor bedrift och något jag känner stor tacksamhet för. Det var ingen enkel resa att ta dig tillbaka, men jag hade inte velat vara utan den.

Det är väl det som gör livet så himla vackert att det är så skiftande i sina nyanser. Ta hand om er och på återhörande. Förresten är jag väldigt glad och tacksam för den nya förbundssekreteraren i SSU. Det kommer att bli riktigt bra det är då en sak som är säker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s